dijous, 16 de març del 2017

alquimia femenina, 22 i 23 d'abril

Retir vivencial per cultivar el femení profund


En aquest retir per dones, ens centrarem en la vivéncia del qigong de primavera, enmig de la natura, gaudirem del moviment alliberador de la pelvis, el massatge taoïsta de pits amb els olis terapéutics, donant recursos per poder gaudir de la pràctica a casa.
Dedicarem un espai a obrir l'energia de la primavera, l'arquetip de la donzella, el joc, l'expansió dins nostre, l'atreviment , la dansa d'alló que neix i creix.

Connectarem amb l'espai intern del nostre úter, amb escolta profunda i prepararem el cos per la les pràctiques taoïstes d'alquimia femenina: somriure interior, sons curatius i el massatge de pits Taoïsta, aprofundint amb la relació amb les glàndules i la seva harmonització.

Durant la trobada, ens nutrirem amb aliments adecuats al cicle, la primavera, per poder detoxinar el fetge i la vesícula biliar. Gaudirem de la cuina de l'Albert Ferrer, format en cuina terapéutica macrobiótica.


Arribada: dissabte a les 15.00h
Sortida: diumnge 18.30h / 19h aprox.
Hores vivencials amb propostes concretes: dissabte de 16h a 21h (fent una pausa de 15m per infu i fruita)
                                                                 diumenge de 8h a 14h ( parant 30m per esmorzar lleuger) i de                                                                        16h a 18h.
Durant la trobada, gaudirem també de l'espai a la natura i els cercles.
Una setmana abans , la tutora us demanaà material i us proposarà alguna activitat per fer desde casa i anar obrint el cos a la proposta per poder entrar amb més fluïdesa.

Facilitadora; Montse Guardiola, creadora de l'espai Chidelluna i dels cicles "txienfemení". Instructora de qigong médic i qigong per la dona, guia de pràctiques Taoïstes, ballarina formada en dansa clàssica,contemporània, moviment lliure, i anatomia vivencial. i "El viatge de la dona cíclica" amb 20 anys d'experiéncia.

Col.labora: Carol Izquierdo, Diafreoterapeuta. Oferirà el taller de connexió amb l´'uter durant el retir.

Aportació: Més info a tchidelluna@gmail.com

Les dones que fan el cicle de les cinc trobades, tenen condicions especials.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Viajazo hacia tu femenino, gozo, llanto, danza y naturaleza....en compañía , von la tribu