diumenge, 29 de gener del 2017

Curs d'aprofundiment d'alquimia femenina "txi en femení"






r


Curs continuat dedicat al cultiu de l'energia femenina, la pràctica del tao de la sexualitat, el qigong per la dona i els seus cicles, el contacte amb l'anatomia de la pelvis i els seus órgans sexuals, el coneixement de la nutrició favorable als cicles i la pràctica dels rituals ancestrals pe'ls aconteixements vitals de la dona, l'entrar dins l'úter i poder gaudir del ser DONA.
Ens endinsarem en el femení profund, cadascuna amb la seva própia llegenda, a ballar-la, tocar-la, cridar-la, acaronar els arquetips.
8  trobades per aprofundir i preparar els espais per la pràctica i vivéncia.

Propostes concretes;

-Qigong per la dona i la ciclicitat femenina.

- Contextualització de la MTC ( medicina tradicional china) i la pràctica ( meridians importants, conceptes bàsics per entendre les propostes).

- Anatomia vivencial de la pelvis i el seu interior , úter, ( moviment i exploració).


- Bases de nutrició per cada cicle.

-Pràctiques Taoïstes ( ou medicina vaginal, massatge de pits, respiració ovàrica, órbita microcósmica,somriure interior,sons curatius, neteja del meridià Ren Mai , responsable de la relació úter/cor etc..

- Pràctica del ritual de tancament dels parts ( La Cerrada)

Guia; Montse Guardiola, fundadora de l'espai Chid
Enlaceselluna, Ballarina dels arquetips,, instructora de qigong amb 20 anys d'experiéncia, guia de pràctiques Taoïstes, creadora dels cicles "txi en femení2, ciclicitat i arquetips.Formada en cuina terapéutica, coach nutricional especialista en dones i anatomia vivencial.

Col.laboren; Montse Català ( ginecologia holística) , Xénia Ros ( Tao Silvestre) , Carol Izquierdo ( Diafreo) , Marta León ( food green mood).

Facilitarem material de suport teóric i audiovisual només accessible per les dones que fagin tot el curs.
Les dones que fagin tot el curs, rebràn acompanyament de la tutora amb eines i propostes online, així com propostes nutricionals abans de les trobades per preparar el cos per les pràctiques.
Durant les trobades, l'Albert Ferrer cuinarà amb aliments vius i en armonia amb l'estació i el cicle que correspón a cada trobada i arquetip.

Descomptes fins el dia 10 d'abril de 2017 .

1 ª trobada;

22 i 23 d'abril:

 Artemisa, el despertar de la sexualitat , órbita microcósmica, massatge de pits Taoísta, qigong de primavera, cercle de la menarquía, connexió úter / cor i dansa de la matriu i l'úter. Amb Carol Izquierdo i Montse Guardiola.

2ª trobada:

 10 i 11 de juny

 Afrodita, auto-maternatge, la Mare interna, la Mare de carn, la Creadora, 
Connexió amb la matriu, ou medicina, dansa del cor, tornant als braços de la Mare Terra, qigong i arrelament propi a la vida, interior de la pelvis, fetes pe'l plaer.
Facilita: Montse Guardiola
Col.labora; Xénia Ros

3ª trobada: Yin i yang, Xamana, climateri, tocant la foscor , aprofundint en la ciclicitat, donant la mà a la fosca.
Qigong de tardor, Tao de la sexualitat, dansa alquímica, ballant la sombra, honrant qui sóc, ritual de pas : Innana, alimentació i nutrició pe'l cicle pre-menstrual i la menopausa,
Facilita; Montse Guardiola.
Col.labora; Marta León (Food green mood)

4ª  trobada; 19 de novembre  Taller d'una jornada (10 a 19h aprox)

 Re-coneixement de la meva anatomía interna, entrant a la cova amb Montse Català (Migjorn) i Montse Guardiola


16 i 17 de desembre; Tancament, La Cerrada, rutual de pas per tancar cicles, la mirada de l'Anciana, medicina ancestral. qigong d'hivern, la quietud i l'escolta profunda.



 ,  22i 23 d'abril, 10 i 11 de juny , 23 i24 de setembre, 19 de novembre i 16i 17 de desembre de 2017

Aquelles dones que estiguin interessades que escriguin un mail a : tchidelluna@gmail.com.

Les places seràn molt limitades i només es podrà accedir al curs amb entrevista i inscripció prévia.