divendres, 27 d’octubre del 2017

4 de novembre, Enllocant, gestant la Pau



LES DONES DE CATALUNYA ENLLOQUEM LA PAU!


Camí de carena, 

Cim de les Agudes, espiral final.



 Per la Llibertat dels Pobles i les Persones, les Dones del Món Gestem la Pau 


Les dones de Catalunya clamem un plor per tota la sang vessada, al llarg de centenars d'anys, per un Patriarcat a qui no volem pertànyer. Anem recordant i aprenent, en el dia a dia, noves maneres col·lectives, amoroses, respectuoses, sostenibles i nodridores pel nou món que homes i dones estem construint.

 Les dones de Catalunya volem seguir cuidant la Terra de les nostres ancestres amb amor, perseverança i direcció. Cada dia ens aixequem, agraint al Sol i a la Terra, la possibilitat de Recrear un món on hi càpiguen tots els mons, sobretot aquells que han estat exclosos i invisibilitzats: països sencers, migrants, indígenes, la tendresa, la confiança, la llibertat d'expressió, de mobilització, de sostre, de pertinença...

 Les dones de Catalunya teixim la memòria dels nostres morts i mortes en una Guerra Civil que ens ha matat a fills i filles, nostres i de qualsevol germana, d'ací i d'allí. Qualsevol guerra és la mort dels nostres fills, de les nostres filles. Les dones de Catalunya estem ben lloques. Sí: ben lloques. Enlloquem una Terra lliura on hi puguem viure dones i homes, xiques i xics, àvies i avis, gent de la terra i la mar que vulgui fer d'aquest petit país la seva casa.

 Les dones de Catalunya tenim les mans per a sembrar els nostres horts, tenim intel·ligència per a obrir nous camins i tenim un cor ric per a fer florir la Terra i els sers que en ella hi vivim.

 Les dones de Catalunya sortim de l'ombra, del silenci, de la nit, i venim a donar recolzament a les atrevides polítiques que estan llaurant fa anys, a les cambreres, les dones de neteja, les enginyeres, les mestres, les empresàries, les ballarines, les bibliotecàries, les secretàries, les metgesses, les estudiants, les biòlogues, les pageses, les conductores, les obreres, les totes, les res... per tal que recordem que ens arriba l'hora de manifestar i compartir la nostra saviesa, els nostres valors i la nostra manera de sentir i mirar el món. Els valors de la Vida, el Respecte, la Creació i l’Ajuda mútua ens són intrínsecs, i les dones del món ja no volem més sang de guerra per la nostra Terra i Mare.
 S'acaba un cicle d'imposició per la força i la violència; s'acaba un cicle de penetracions sense permisos; s'acaba un cicle d'usurpació d'aigües, mars, rius, terres, i fins i tot cels, a la gent dels pobles.

Naltres som indígenes de la nostra Terra. L'estimem i la cuidem, i la por ja no ens fa por. Del silenci, de la foscor, el Femení obre la Gestació d'un món nou que fa molt temps dones d'arreu hem custodiat.

Les germanes som aquí i obrim un res per la pau, la fraternitat i l’alegria. Les dones del món, les de Síria, les del Kurdistan, les de Guatemala, les de Polònia, les del Iemen, les del Sudan, les del Pakistan, les d'Espanya, les del País Basc, les de la República Catalana... ens aixequem en Peu de Pau, en Cercles de reconeixement recíproc, en incubacions de nous resos, indomables i tendres, per la LLIBERTAT i la PAU. Ni un pas enrere.


Per aquest motiu ens convoquem el dissabte 4 de novembre, lluna plena, per a fer ENLLOCADA col·lectiva per la Pau i la Llibertat. Juntes aprenem a sembrar, gestar i dissenyar la Creació que la Terra Mare ens demana, la que nosaltres, filles i fills, volem i teixim.

 Ens convoquem a les 12 migdia al pàrquing del Turó de l'Home. Des d'allí anirem caminant juntes, en silenci i cantant, cap a les Agudes, on amb el vent, sota el cel i arraulides arran de la Mare, enllocarem i insuflarem les nostres llavors de pau, llibertat i respecte a tot allò que estem donant a llum, a tot allò que com a poble estem vivint.

 Enllocarem juntes la Creació col·lectiva per elevar el seu poder, enfocar la direcció i respirar el gaudi amb la Vida.

 Què cal portar?
 A tu mateixa.
 Una pedra, una planta, un res, un aliment per ofrenar-ho a la Terra Mare i que puguem insuflar-li el nostre anhel en la quietud compartida de la muntanya, un símbol.
 Si vols, un ou medicina de quars rosa, jade, quars blanc, obsidiana,... L'enllocarem durant una estona,, juntes, properes, confiades, per després sembrar-lo, respectuosament, a la Mare, a propet de les alçades o baixar-lo amb nosaltres.
 Si vols, algun instrument per a compartir-nos i compartir els nostres cants.
 Si vols, alguna cosa de menjar, i aigua. Si pot ser, faldilla llarga i bon calçat per arribar a les Agudes. Abrigall si fa fred i per si rebem juntes la lluna plena, capalina, per si l'aigua ens visita.

Hi convoquem també els homes que sentin la Crida de la Mare per la Pau i la Llibertat. La vostra presència protegirà el cercle i elevarà la força del Res. Xiquetes i xiquets són part de les nostres vides, i ens farà bé que hi siguin si el pare se’n pot fer càrrec.

Tota la informació al Facebook: Enllocada per la Pau i la Llibertat

Convoquen; Associació Chi de LLuna i Nuítat Espai. del Montseny (Montse Guardiola i Farners Aymerich)

En breu enviarem més detalls sobre ubicació i dubtes que vagin sortint.

Cal portar: calçat per a caminar, abrigall gruixut (si cal mocador i gorro per l'estona que estarem enllocant), aigua i alguna cosa per a menjar. Si tens algun instrument comode pels cants, tu mateixa.
Les dones que ja coneixeu els ous vaginals, són benvinguts per l'Enllocada perquè els hi imprimirem el disseny de la Lluna Plena en el cim. Enllocar-nos és donar escalfor a les llavors que portem dins i que algunes ja estan a punt per a donar-se a llum. El femení està a punt per a donar a llum algunes Creacions, i això és el que estem fent. La Creativitat, les Arts, la Bellesa, el col.lectiu vénen de la mà del femení, i estem aquí per a CELEBRAR-HO.
Sola o acompanyada, t'esperem el proper dissabte a les 12 al pàrking del Turo de l'Home. Allí començarem la caminada juntes i en una Meditació progressiva, mentre anam entrant en les Direccions sagrades, mentre anam acaronant la pell de la gran Mare.
Podeu posar-vos en contacte per aquest mitjà, o per les entrades de Farners Aymerich o Montse Guardiola.
Hi ha dones que busquen cotxe per a pujar plegades des de Barcelona i alguna germana que li aniria bé que la recollissin a lestació de Sant Celoni. Poseu-vos d'acord que hi volem ser totes!!!!! La MARE ens convoca i les FILLES som aquí"""""
La foto de la caseta és allí on deixarem el cotxe,pàrking del Turó de l'Home.
La foto de l'abrçada és el paisatge des de les Agudes.Les dones decidim, a estones, fer-nos VISIBLES i fer VISIBLES les NOSTRES CREACIONS.
SOM AQUÍ i ALLÏ!!!!!!!!

LAS MUJERES DE OTRAS LATITUDES QUE QUIERAN SUMARSE; TENEMOS EL MANIFIESTO EN 5 IDIOMAS!


Escribirnos y convocar vuestro círculo y nos organizamos y sincronizamos con vosotras.

pàrquing de dalt , punt de trobada: Plana Amagada